Лавочок біля озера стає більше!

Лавочок біля озера стає більше!

 

Робимо все для того, щоб покупка меблів в ТЦ Home Express була максимально комфортною. Ми подбали, щоб ви отримали максимум користі від прилеглої території та естетичного задоволення від краєвиду нашого ставу навпроти. Тепер на прилеглій території вас чекає не тільки просторий паркінг для авто, але і велопарковка для вашого «двоколісного друга» та затишні лавки.

Ми впевнені,  що змонтовані комфортні лавочки стануть невід’ємною частиною для затишного проведення часу наших покупців та тернополян, що проходять поруч. Тут можна детально обдумати інтер’єр свого дому, або ж просто помилуватись краєвидами.

Встановлену велопарковку вважаємо необхідною складовою  сучасної інфраструктури міста, яка сприяє поширенню серед населення альтернативного способу пересування. Окрім цього, велотранспорт є екологічно чистим та забезпечує здоровий спосіб життя.

Просимо берегти те, що нас оточує та  долучатися до подібних оновлень. Пам’ятайте, що кожна закладена цеглинка та вкручений гвинтик – чиясь старанна робота. Давайте любити та цінувати рідне місто. Саме ми робимо його таким, яким воно є!

 

Share

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *